Ako spraviť zo starej a nevzhľadnej kúpeľne novú?

22. augusta 2022

Počujete vašu kúpeľňu už doslova kričať o prerobenie len stále neviete, kde začať? Odrádzajú vás od pobytu v tomto priestore staré vŕzgajúce skrinky, opotrebované umývadlá či zažltnuté kachličky?

Ak máte podobný problém, nasledujúci článok by vám mohol dať pár inšpiratívnych tipov, čo sa dá v takejto situácii robiť?

Kvalitné doplnky od Villeroy Boch

V prípade že umývadlá či skrinky pod nimi majú už naozaj svoj vek, treba siahnuť po niečom novom. Kvalitné Villeroy Boch doplnky majú všetko čo potrebujete. Akýkoľvek typ umývadla sa dá krásne doplniť skrinkami z ponuky ktoré sa dajú aj podsvietiť a tak dopomôžu k veľmi príjemnému efektu a výzoru celej kúpeľne.

Zrkadlá s nádhernými rámami alebo originálne a nezvyčajné poličky do kúpeľne určite zanechajú príjemný dojem aj na návštevníkoch. Stačí si len vybrať, čo sa vám páči, čo bude najlepšie sedieť a pekne ladiť s celou kúpeľňou.

Kúpeľňový nábytok oživte malými dekoráciami

Aj keď sú malé, majú obrovský význam! To, ako si predsa zariadite dekoratívnymi doplnkami kúpeľňu, máva väčšinou vplyv na vaše pocity a vnímanie celého priestoru. Preto vám radíme – ozdobte si kúpeľňu nielen luxusným kúpeľňovým nábytkom, ale aj drobnými doplnkami, ktoré máte radi.

Umelými či živými rastlinkami, sviečkami, vonnými tyčinkami, kamienkami, nálepkami, kachličkami so zaujímavými vzormi alebo porcelánovými taniermi na stene. Kúpeľňa môže byť potom miesto, v ktorom necháte svoju predstavivosť a fantáziu rásť a v konečnom výsledku v nej chcieť tráviť každú voľnú chvíľu.

Rovnako dobrým nápadom sú koberčeky, ktoré zaisťujú na mokrej podlahe viac bezpečia a zároveň sú dokonalou ozdobou. Samozrejme, ako sa hovorí, v jednoduchosti je krása, preto fantáziu treba niekedy aj krotiť. Napriek tomu sa dajú s minimálnym úsilím dosiahnuť perfektné výsledky a vaša kúpeľňa bude doslova rajom na uvoľnenie.

Zdroj obrázka: Julia Vadi/Shutterstock.com

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*