Jazyková škola je pre Slovákov aj cudzincov

17. decembra 2021

Jazyková škola Prešov má kurzy nielen pre Slovákov, ktorí sa chcú učiť cudzie jazyk, ale aj pre cudzincov, ktorí chcú ovládať slovenčinu. Prihlásiť sa môžete na kurzy angličtiny, španielčiny, francúzštiny ale aj slovenčiny. 

Čo získate vďaka jazykovým kurzom?

Dobrá jazyková škola vám umožní zostaviť si vlastný plán. Je teda iba na vás, či sa potrebujete zamerať na gramatiku, pripraviť sa na maturitu či pracovný pohor, alebo vedieť skvele konverzovať. Samozrejme je dostupný aj komplexný kurz gramatiky a konverzácie. Vybrať si môžete dokonca aj odvetvie, na ktoré sa treba zamerať, čo oceníte najmä pri práci v zahraničí alebo v zahraničnej spoločnosti.

Kurzy angličtiny, španielčiny aj francúzštiny prebiehajú online a vedú ich lektori z celého sveta. Čas kurzu si vieš prispôsobiť svojim potrebám a absolvovať ho ráno, večer alebo aj na obed. Kurz môže byť individuálny, skupinový alebo kombinovaný. Keď sa zlepšíte v cudzom jazyku, otvoria sa vám aj nové možnosti. Môžete cestovať, nadväzovať kontakty s cudzincami ale aj kariérne postúpiť. Samozrejme sa vám aj zvýši sebavedomie.

Kurzy slovenčiny pre cudzincov

Tak ako Slováci cestujú za prácou či životnými skúsenosťami do zahraničia, chodia aj mnohí cudzinci sem na Slovensko. Jazyková škola preto pripravila aj kurz slovenčina pre cudzincov. Kurzy pre cudzincov prebiehajú rovnako ako kurzy cudzích jazykov pre Slovákov. Ako cudzinec sa môžete zdokonaliť v konverzácii a gramatike, ale dokážu vás pripraviť aj na rozdielové skúšky.

Ak chcete rozprávať slovensky bez obáv, jazyková škola vám zostaví plán a mieru a poskytne aj materiály. Kurzy prebiehajú online  a netýkajú sa iba dospelých. Dostupné sú aj kurzy pre deti, ktoré dokážu všetko nové rýchlo vstrebávať. Objednať je možné aj kurzy pre firmy, takže zdokonaliť sa v jazyku môžu aj zamestnanci vašej spoločnosti.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*