Ako zistíte, že vás chce požiadať o ruku?

20. júna 2023

Láska je začarovaný kruh, v ktorom sa niekedy strácame. No ak dotyčnú osobu dobre poznáme, milujeme a dlho s ňou žijeme, niektoré signály a kroky z druhej strany už logicky očakávame. Iné je to samozrejme v prípade ľudí, ktorí sa ešte len pred nedávnom spolu zoznámili. Ako v takom prípade rozpoznať konanie a reakcie?

Čakajte neohrabané, ale úprimné reakcie

Muži sú niekedy nevyspytateľní a ich reakcie rovnako tak komplikované. Inak by to ale nebolo ani správne, keby sme všetci boli rovnakí. Veď je to krásne, keď sa vám váš priateľ možno troška neohrabaným, ale úprimným spôsobom snaží vyznať lásku. Práve tej máme v poslednej dobe naokolo naozaj pomenej, preto si je dobré každé takéto iniciatívne snaženie patrične aj oceniť. Ako ale spoznať, že to konkrétny muž s vami myslí vážne a chce vás požiadať o ruku?

Sledujte oči

Sú zrkadlom do duše. Muž, ktorý vás úprimne miluje, sa vám nehanbí pozrieť do očí. Aj keď možno nevie celkom dobre, ako najlepšie požiadať o ruku, určite sa snaží! Pozerá vám priamo do očí a sleduje v nich, kedy je tá vhodná chvíľa na ten správny krok. Je zároveň trocha nervózny a mierne sa mu chveje hlas a vytušíte, že má niečo v úmysle.

Tak troška cirkus

Všetci muži nemajú predpoklad pre estetické cítenie, ale snažia sa tieto chvíle tak troška ozdobiť a prikrášliť. Niekedy to môže vyzerať trochu ako cirkus, ale milý. Čakajte tie najkrajšie citáty o láske, ktoré vás môžu dojať. Je to zámer a možno menšie divadlo, po ktorom ste možno nakoniec aj túžili.

Okamih pravdy

Ten nastane vtedy, keď si v nádhernej kytici kvetov nájdete krásny diamantový zásnubný prsteň. Alebo možno nie, možno má váš priateľ iné prekvapenie, alebo použije klasiku. Určite bude však iný, ako v bežné dni, nervózny, možno trochu hrdinský alebo naopak plachý. Ak ho milujete, zrejme to ale všetko včas vycítite.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*