Snubný prsteň ako symbol večnej lásky

15. marca 2019

Šperky zohrávajú v našom živote jednu z najdôležitejších úloh. Pripisujú sa im rôzne symboly a hodnoty, vďaka ktorým je ich nosenie ešte príjemnejšie. A inak tomu nie je ani pri snubných prsteňoch, ktoré vám spolu s tým svadobným robia radosť po celý život.

Mnohí si myslia, že ich výber nie je žiadna zložitá udalosť, a preto všetko odkladajú na poslednú chvíľu. No pri príchode do obchodu alebo návšteve e-shopu potom ostávajú zmätení. Aby ste sa podobnému osudu vyhli, prečítajte si niekoľko užitočných tipov.

Ak budete vyberať snubné prstene spolu alebo samostatne, pretože má ísť o prekvapenie, majte na pamäti, že tento šperk nie je len symbolom zasnúbenia, vernosti, večnej lásky a jednoty dvoch osudov. Je povolaný, aby vás sprevádzal celým životom, čo znamená, že na voľbu musíte opatrne.

Všeobecné odporúčania

Choďte nakupovať v dobrej nálade a nerobte to v strese. Buďte pripravení na fakt, že vyhľadávanie si môže vyžadovať čas. V tomto smere je to jednoduchšie, ako pri výbere manželských obrúčok, ktoré by mali byť rovnako zladené materiálom, ale aj dizajnom.

Kúpiť zásnubný prsteň z bieleho zlata nie je dnes vôbec náročné, pretože ponuka tých najlepších a najbežnejších vzoriek je naozaj široká. Ak sa netrafíte do veľkosti, nič si z toho nerobte. Prsteň a jeho rozmer sa dá predsa kedykoľvek upraviť, dôležitý je účel a moment prekvapenia.

Riešte nákup vopred

Aj keď máte konkrétnu predstavu a viete, aký model chcete, správna veľkosť alebo dizajn nemusí byť v obchode aktuálne dostupná. Ak sa na prsteň rozhodnete niečo aj vyryť, na konzultácie s klenotníkom a jeho prácu potrebujete času ešte viac. Expresné služby sú vždy za veľký príplatok. Tak si nájdite na všetko  vhodnú chvíľu a vyberajte s rozumom.

Pohodlie a štýl

Pri výbere snubného prsteňa by mal partner myslieť, okrem momentu prekvapenia, aj na to, aký životný štýl jeho vyvolená vedie a prispôsobiť tomu aj tvar a vzhľad tohto klenotu.

Jednoduchý dizajn prsteňa bude pohodlnejší na každodenné nosenie, ten exkluzívnejší pre dámy, ktoré si potrpia možno viac na svoju krásu a pohodlie. Nezabudnite ale, že ide o potešenie a radosť, ktorá má v sebe určitú symboliku, tak sa podľa toho snažte pri výbere aj riadiť. My vám prajeme šťastnú voľbu a veľa krásnych chvíľ v spoločnom živote.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*