Ako si originálne vydizajnovať a vylepšiť dom či byt?

19. augusta 2023

Pozreli ste sa niekedy na svoj dom alebo byt a povedali ste si, že niečo tomu chýba a chce to tu zmenu? Chce to nejaké ozvláštnenie priestoru, niečo nové a originálne? Máme tu pre vás pár užitočných tipov a zaujímavých nápadov, po ktorých realizácii sa pozriete na svoj dom či byt a poviete si – wau, toto je úplne iný priestor!

Rolety, žalúzie alebo závesy

Moderné rolety sú praktické, dobre vyzerajúce a jednoduché na skrášlenie obývačky či spálne. Rovnako oceníte j žalúzie, ktoré môžu mať náročnejšiu údržbu, pretože ne na sadá prach, dajú sa však raz za čas veľmi jednoducho vyčistiť. A za ten dokonalý tieň v interiéri a izoláciu pred silnými lúčmi slnka to predsa stojí!

Podobne ako kvalitné žalúzie, aj závesy sú veľmi dobrá a rozumná voľba. Zatiahnete záves a nikto vám nevidí do obývačky, kuchyne, či spálne. Veľmi ľahko sa čistia v práčke, ešte lepšie inštalujú a dokážu poskytnúť nielen kompletné zatienenie okna, ale ho aj skrášliť a ochrániť.

Organizéry, stojany a knižnice

Nielen tienenie okien, ale aj organizéry sú veľmi praktické a pomáhajú nám veci krásne uložiť a zoradiť na správne miesto. A pokiaľ ste milovníkom kníh, či už fikcie, románov, drám alebo kriminálok, nemali by vám tiet a podobné doplnky v domácnosti chýbať.

Umelé dekorácie a obrazy

Umelé dekorácie sú úžasným ozvláštnením domácnosti, o tom niet pochýb. Umelé kvety, sviečky, mušle, svetielka, sušené kvety, kamienky, šperky a množstvo iných podobných vecí krásne zdekorujú miestnosť a z nudnej izby spravia oázu radosti a pokoja.

V neposlednom rade máme ako posledný tip obrazy. Od obľúbeného maliara, vlastná tvorba či dokonca akýkoľvek obraz, ktorý náhodou upútal vašu pozornosť, pohľad krásne umelecké dielo vždy vyčaruje úsmev na tvári a spraví vám deň krajším.

Ak teda hľadáte spôsoby, ako jednoducho, rýchlo a lacno zmeniť interiér k lepšiemu, vyskúšajte niektoré z týchto riešení.

Zdroj obrázka: Astibuk/Shutterstock.com

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*