Kde relaxovať, ak nechcete ísť do zahraničia, no ani doma na záhrade to nie je ideál?

25. augusta 2022

Premýšľali ste nad relaxáciou niekde mimo domu, no nemáte na to ideálne podmienky? A čo tak návšteva kúpeľov? Aj v kúpeľnom prostredí sa dá veľmi pekne relaxovať a dopriať telu potrebné uvoľnenie.

Poďme sa pozrieť na kúpele, ktoré vám podmienky na takúto dovolenku vytvoria bez najmenších problémov.

Navštívte kúpele Piešťany

Tento komplex šiestich spa hotelov stojí na ostrove uprostred Váhu s leknovými jazierkami a pávmi naokolo, ktoré sú ich dávnym symbolom. Spolu tvoria veľmi krásnu atmosféru, ktorú sa oplatí zažiť „na vlastné oči“ nielen v lete, ale aj počas jesene, kedy pestrofarebné lístie množstva zelene príjemné pocity umocňuje.

Stačí, aby ste sa ubytovali v modernom Hoteli Park Piešťany a mohli si relax našich najznámejších kúpeľov užívať doslova plnými dúškami.

Ako vám pobyt v kúpeľoch prospeje?

Liečebné procedúry v kúpeľoch Piešťany sú prírodné a účinné hlavne na zlepšovanie pohyblivosti a zmierňovanie fyzickej bolesti. Liečia veľa druhov postihnutí pohybovej sústavy, medzi ktoré patria napríklad vyskočené platničky, bolesť krku a chrbta, zápaly, rehabilitácie, bolesti kĺbov a mnoho ďalších. Samozrejme na návštevu kúpeľov nemusíte mať nijaké problémy a môžete si dopriať kompletný wellness program pre zlepšenie kondičky.

V prípade, že by ste chceli stráviť v tomto slávnom kúpeľnom meste viac dní, môžete sa ubytovať v hoteli, v ktorom sa dá objednať príjemný pobyt pre seniorov, pre páry, ale aj rodiny s deťmi. Veľmi rýchlo sa v takomto nádhernom prostredí presvedčíte, že na dokonalý oddych nepotrebujete žiadnu exotiku ani more.

Zdroj obrázka: www.hotelpark.sk

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*