S láskou od Rihanny! Objavte novú kolekciu glamour šperkov pre Chopard

8. mája 2017

Rihanna už niekoľko krát dokázala, že vie módu nielen nosiť, ale tiež navrhnúť. Na parížskom týždni módy bodovala so street wearovou kolekciou Fenty x Puma, potom kolekciou slnečných okuliarov pre Dior a nakoniec spoluprácou s obuvníckym mágom Manolo Blahnikom. Teraz je tu ďalší bomba. Rihanna predstavila prvú kolekciu šperkov navrhnutú exkluzívne pre švajčiarsku značku Chopard.

 

Na novej kolekcii šperkov  spolupracovala s kreatívnou riaditeľkou značky, Caroline Scheufele. Spoločne navrhli rad klenotov vhodných aj do mesta s názvom Rihanna Loves Chopard.

Prvá časť kolekcie je čisto minimalistická. Nájdete v nej striedme prstene, náušnice, náramky a náhrdelníky. Všetko zo 14karátového zlata s keramickými detailmi vo farbe džungle.

Vyššia rada je precíznejšie a nechýba v nej hodinky z bieleho zlata či veľké kvetinové náušnice vysadené diamantmi a farebnými drahokamami. Rihanna sa nimi blysla už vo februári na odovzdávaní hudobných cien Grammy.

My sme sa zamilovali. A čo vy?

Kolekcia bude oficiálne uvedená od 17. mája v rámci konania 70. ročníka medzinárodného filmového festivalu vo francúzskom letovisku Cannes.






Zdroj: zeny.cz

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*