Predstavujeme 7 svadobných trendov na rok 2018

30. mája 2017

Plánujete budúci rok svadbu a až teraz sa chystáte vyberať šaty? Máme pre vás niekoľko zásadných trendov priamo z newyorského Bridal Fashion Weeku, ktorý predstavil tie najkrajšie svadobné šaty pre sezónu jar / leto 2018.

 

Čierna

Pastelové farby nikoho neprekvapia, preto buďte originálne a nebojte sa siahnuť po čiernej farbe.

Výrazné šperky

Budúci rok bude v znamení šperkov, preto sa nebojte siahnuť po niečom výraznejšom. Svadobné Fashion Week očarila show libanonskej dizajnérky Reem Acry, ktorá predstavila čierne šaty so všitými náhrdelníky. Tiež modely Monique Lhuillier dopĺňali aplikácie z perál a kryštálov, ktoré zdobili nielen krk, ale aj ramená.

Peleríny

Nie je to úplne bežný svadobný doplnok, ale isté čaro má. Navyše ak sa váš deň D uskutoční v chladnejších mesiacoch, iste rukávy vo forme peleríny oceníte. Ak sa vám páči len ako módny prvok, môžete ich mať z taftu, namiesto závoja.

Kvety

Niektoré modely z kolekcie jari 2018 ani ako svadobné šaty nevyzerajú. To však neznamená, že sa nimi nemôžete inšpirovať. Dizajnéri ako Naeem Khan, Hougton alebo Reem Acra predstavili svadobné šaty s farebnými, tlačenými a vyšívanými kvetmi, ktoré sa určite čoskoro stanú veľkým hitom. Ak plánujete svadbu ako záhradná slávnosť, potom tento štýl rozhodne zvážte.

 

Zdobené závoje

Ak si predstavujete malý, ľahký závoj, rýchlo na neho zabudnite. Budúci rok bude priať dramatickým závojom. Trendy budú dlhé, vyšívané s drobnými kvetmi. Návrhári ako Elie Saab alebo Marchesa predstavili zdobené šaty s výraznými závoji, pretože viac je niekedy naozaj viac.

 

Separate štýl

Ak chcete niečo originálnejšie, stavte na tzv. separate štýl. Nebojte sa svoje svadobné šaty „rozdeliť“! Nebáli sa toho ani módny návrhári ako Oscar de la Renta alebo Carolina Herrera. V móde budú ako nohavice, tak tylové sukne.

 

Naberané sukne

Je pravda, že tanec v týchto šatách nebude úplne jednoduchý. Budete sa v nich však cítiť ako skutočná princezná. Naberané sukne sa vracajú zase do módy a tie najkrajšie kúsky predstavili módni návrhári ako Vera Wang, Christian Siriano alebo módna značka Viktor & Rolf.

 

Inšpirovať sa môžete aj v minulosti. Pozrite sa na video, aké svadobné šaty sa nosili v posledných 100 rokoch.

 

 

Zdroj: zeny.cz, Pinterest

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*