Keď to raz vyskúšate, budete označovať oblečenie aj deťom vašich susedov

4. júla 2022

Označovať oblečenie aj susedom? Žeby bolo to označovanie oblečenia s pečiatkou doslova návykové? Pravdou je, že je tak jednoduché a hravé, že vás skrátka dostane. Nedivili by sme sa teda, ak by ste po skončení označovania garderóby vašich ratolestí zavítali na návštevu aj k susedom.

Menovky na oblečenie sú pre deti v kolektíve nevyhnutnosťou. Dnes to však už zďaleka nie je tak časovo náročný proces ako v minulosti. Za čias našich mám sa menovky pre deti vyšívali na zadnú stranu ich oblečenia. Iný spôsob jednoducho neexistoval. V súčasnej dobe si môžete vybrať z niekoľkých možností, ktorých časová nenáročnosť sa s vyšívaním nedá porovnať. Či už sú to fixy na textil, nálepky či nažehlovačky. Samozrejme nesmieme zabudnúť ani na našu najobľúbenejšiu možnosť, ktorou jepečiatka na oblečenie-textil od mamachick.sk

Zaujíma vás prečo nás označovanie s pečiatkou na textil tak dostalo? Upozorňujeme, že je viac ako pravdepodobné, že kvôli nasledujúcim riadkom dostane aj vás:

5 x prečo je pečiatka na textil TOP

Pečiatka na textil vás jednoducho dostane. Toto sú dôvody prečo je to tak:

1.    Označovanie ako tvorivá aktivita na kreatívne chvíle s deťmi

Na pečiatke na textil milujeme najviac to ako jednoducho a pritom zábavne a hravo sa aplikuje. Označovanie ľavou zadnou zvládnu aj deti a môžete si s nimi užiť spoločnú krásnu, radostnú a tvorivú chvíľku.

Pýtate sa aký je presný postup? Veľmi jednoduchý. Všetko, čo potrebujete je samotná pečiatka a oblečenie. Otvoríte spodný kryt, ktorým sa odhalí odtlačovacia časť pečiatky a aplikujete na oblečenie. Môžete označiť tričko kdekoľvek chcete, každopádne zaužívaná zväčša býva zadná horná časť kusu odevu.

Spoločne strávený čas s deťmi. Užitočne, rýchlo, jednoducho, hravo a zábavne. Čo môže byť viac?

2.    Vysoká kvalita

Pečiatka je vyrobená z prvotriednych materiálov, ktoré vydržia celé roky. Rovnako aj to najpodstatnejšie a teda samotný odtlačok môžete čakať v tej najvyššej kvalite. Farba sa nerozmazáva, netvorí šmuhy a krásne drží.

3.    Je odolná a vydrží aj ten najsilnejší odstraňovač škvŕn

Možno sa to na prvý pohľad nezdá, ale odtlačok pečiatky na textil nie je krátkodobou záležitosťou. Nemusíte sa obávať, že zmizne po prvom vypraní či keď na oblečenie použijete silnejší odstraňovač škvŕn.

Je jasné, že farba na odtlačku postupne bledne. Na to, aby sa dostala do takého štádiu, že by ste ju potrebovali oživiť, je nutných minimálne 50 vypraní. Priniesť jej druhý dych však nie je žiadna veda. Nový odtlačok urobíte za pár sekúnd.

Chceli by ste vedieť koľko takých odtlačkov zvládne jedna pečiatka? S pečiatkou Mamachick, ktorá vám automaticky príde aj s náhradným atramentom je to približne 1000 odtlačkov. Odvážime sa tvrdiť, že tým bude na roky o menovky na oblečenie pre vaše deti postarané.

4.    Môžete si ju personalizovať

Ďalšia vec, ktorú na pečiatke na textil žerieme je skutočnosť, že bude vyrobená presne podľa vašich predstáv. Samozrejme vyberáte si z istých nastavených možností, ale napriek tomu je ponuka tak široká, že čaká na váš originálny nápad.

Personalizácia pečiatky vyzerá nasledovne:

  • Zadáte si tvar pečiatky. Môžete si vybrať medzi sovou, veveričkou, pandou a mačkou
  • Vyberiete si čo bude na menovke napísané a teda obľúbený tvar mena vášho dieťatka či milovanú prezývku
  • K menu máte možnosť pridať ľubovoľný obrázok z bohatej ponuky
  • Ďalšou možnosťou je výber farby. Pečiatky nie sú dodávané len s klasickým čiernym atramentom, ale rovnako je možný aj modrý či červený

Zhrnuté a podčiarknuté

Náš názor je jasný. Keď označovať oblečenie, tak jedine s pečiatkami Mamachick. Jednoznačne tá najlepšia voľba za ktorú dáme ruku do ohňa. Len pozor: je vysoko návyková!

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*