Ideálne darčeky pre vaše drahé polovičky

16. decembra 2021

darčeky pre polovičky

Nemáte ešte kúpený darček pre vášho partnera? Alebo hľadáte maličkosť, ktorá by doplnila hlavný darček? Pod stromčekom málokedy chýba oblečenie, ale nemusia to byť práve ponožky. Potešiť dokážu aj štýlové pánske mikiny.

Romantické darčeky pre mužov

Verte alebo nie, romantickú dušu môžu mať aj muži, ktorí na to nevyzerajú. Aspoň na prvý pohľad nie. Ak už ste spolu dlhší čas, určite viete, čo dokáže roztopiť jeho srdce. Romantickým darčekom môže byť víkendový pobyt v pekných kúpeľoch alebo na horách, ale aj fotokniha s vašimi spoločnými fotkami z uplynulého roka. Prekvapiť môžete aj vlastnoručne vyrobenou poukážkou či pozvánkou na nezabudnuteľné rande. Jeho súčasťou by malo byť všetko, čo váš partner zbožňuje a čo si naozaj užíva. Môže ísť aj o celodenný program a nezabudnite zahrnúť aj aktivity, ktoré s ním za normálnych okolností neabsolvujete ale viete, že by si to želal.

Páni ocenia aj praktické darčeky

Na Vianoce sa každý snaží svojim blízkym vybrať darček, ktorý ich naozaj poteší. No a občas sú to aj praktické darčeky, ktoré váš partner naozaj potrebuje a využije. Pánske štýlové zimné bundy určite medzi také darčeky patria, môže však ísť aj o sadu náradia , darček do domácnosti či darčekový poukaz do obľúbeného obchodu. Vedieť, čo váš partner potrebuje, a čo by sa mu hodilo je totiž niekedy viac ako luxusný dar, ktorý zapadne prachom.

Aj mäkké darčeky dokážu potešiť

Mäkké darčeky sú klasika, ktorá nemusí, ale môže potešiť. Záleží len na tom, ako k tomu pristúpite. Nemusí totiž ísť len o obyčajné ponožky vo výhodnom balení. Vybrať môžete aj farebné alebo vzorované, ktoré vyčaria úsmev na tvári. Ďalšou možnosťou je kvalitný kúsok oblečenia. Ak si pod stromčekom váš drahý nájde vkusné pánske mikiny, košeľu či tričko, ktoré mal vyhliadnuté, spokojnosť je zaručená.  

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*