Bohémia krištáľ je nadčasový doplnok domácnosti

30. septembra 2018

Krásny čistý, elegantný. Nadčasový dizajn krištáľu, ktorý vznikol u našich susedov, krášlil donedávna domácnosti takmer každej rodiny. Dnes sa trend minimalizmu a vysokej kvality opäť  vracia a mladé páry i zabehnuté rodiny do svojich domov hľadajú doplnky, ktoré sú symbolom tradície a hodnoty.

Brúsené sklo v tom najkrajšom prevedení – poháre, misky, karafy, džbány, to všetko poslúži v domácnosti nielen počas rodinných osláv a vianočných sviatkov, ale rovnako dobre sa na jedálenskom stole budú vynímať aj pri každodennom stolovaní.

Stačí navštíviť Bohemia crystal eshop, v ktorom ponuka pochádza zo stredočeských sklární, kde má spracovanie olovnatého krištáľu dlhoročnú tradíciu. Produkty, ktoré sa expandujú do celého sveta, sú veľmi obľúbené aj na Slovensku.

Ak chcete investovať do krásnych predmetov, ktoré zdedia aj vaše deti, začnite súpravou krásnych krištáľových pohárov na víno. Tie sa dokonale vynímajú v kombinácii s minimalistickým bývaním, ale aj v retro domácnosti. Poháre nemusíte pred pohľadmi návštevy skrývať. V móde sú opäť vitríny, otvorené police či sekretáre vyhľadávané v šesťdesiatych rokoch.

Netradičný dar

Nádherný krištáľ je ideálnym darom pre náročných príbuzných a priateľov, ktorí milujú eleganciu a dokonalý dizajn. Ako darca nemusíte zostať iba pohároch či mise na ovocie. Sklárne prostredníctvom kamenných obchodov ale aj e-shopov ponúkajú najrôznejšie množstvo výrobkov.

Milovníkov cigarety poteší nádherný popolník, pestovateľky kvetov neodolajú štýlovej váze. Zaujímavým darom je aj fľaša na alkohol či dóza na med s ozdobným detailom v zlatej farbe. Hľadáte trváci dar pre dospievajúcu slečnu? Vyberte jej okúzľujúci krištáľový flakón, do ktorého si môže namiešať vlastný parfum alebo pleťovú vodu na čistenie pleti.

Aj v dokonalom  farebnom akcente

Hľadáte niečo tradičné a zároveň moderné? Vyberte si ozdobný predmet, napríklad dózu, svietnik či ozdobnú misku z farebného krištáľu. Odtiene, ktoré vám pripomenú farby diamantov, rozžiaria a dodajú nádych luxusu každej domácnosti.

Farebný akcent či už na ozdobách alebo praktických predmetoch je ideálny doplnok do domácnosti zariadenej v klasickom štýle. Práve hravosť a farebnosť spojená s tradíciou a kvalitou dodá vášmu domovu nenútenosť a šarm.

Bohemia krištáľ nie sú len poháre či taniere. Nájdete tu aj bohatú ponuku dekoratívnych predmetov. Najobľúbenejšie sú ozdoby z hutného skla. Drobné sošky v tvare koňa, labute či vtáka hrajú pestrými farbami a vyniknú predovšetkým v moderne zariadenom interiéri, kde vytvoria dokonalý kontrast mestského minimalizmu a nadčasovej elegancie.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*