Vyskúšajte plastiku, ktorá zmení váš pohľad na život

22. augusta 2019

Zväčšenie prsníkov sa v našej krajine stále viac považuje za výhodnú metódu, ktorá dokáže vylepšiť tieto partie nejednej žene. Postup a priebeh celého zákroku je pomerne jednoduchý. Pokiaľ by ste aj napriek tomu mali v tomto smere určité obavy, mali by ste sa oboznámiť a preskúmať výhody, alternatívy a riziká. Základom je samozrejme konzultácia s lekárom, no aj tieto informácie vám môžu zlepšiť váš prehľad a rozšíriť obzor.

 

Účelom je pomôcť

Zväčšenie prsníkov sa vykonáva na zlepšenie vzhľadu, veľkosti a kontúr ženských predností. Ženy považujú augmentáciu pŕs za dôležitú z mnohých a rôznych dôvodov. Niektoré majú pocit, že ich prsia sú príliš malé, iné túžia po zmene prsníkov, ktoré mierne utrpeli tehotenstvom, alebo týmto zákrokom riešia asymetriu ich veľkosti.

Najbežnejší postup augmentácie

Zväčšenie prsníkov sa vykonáva pomocou implantátov, ktoré sa dajú umiestniť pod hrudný (prsný) sval. Samotný rez, vďaka ktorému sa vložia do pŕs môže byť urobený v axille, teda podpaží, tak aby bola prípadná jazva čo najmenej na očiach verejnosti. Samozrejme, že priebeh plastickej chirurgie tohto druhu je vykonávaný pod dozorom špecialistu, lekára, ktorý vás upozorní na všetky možné komplikácie. Vo všeobecnosti je väčšina plastík minimálne invazívna, dokonca pri reze v podpazuší sa môže celá operácia vykonať pomocou endoskopu, čo je tenká trubica s malou kamerou a svetlom.

Materiál prsných implantátov

Prsné implantáty sú vyrobené zo silikónového plášťa naplneného fyziologickým roztokom (roztokom soľnej vody) alebo silikónovým gélom. Žena určuje ich požadovanú veľkosť tým, že si otestuje skúšobné implantáty. V súčasnosti sú plnené fyziologickým roztokom fungujúcom na neobmedzenom základe.

Všetko musí prebiehať po konzultácii s lekárom, ktorý vie žene najlepšie pomôcť vybrať správnu veľkosť a tvar. V niektorých prípadoch sa používajú aj špeciálne upravené implantáty (v tvare slzy), ktoré viac kopírujú prirodzené línie a kontúry prsníka ženy.

Okrem plastickej operácie tohto druhu je k dispozícií, ako iste viete aj odstránenie nadbytočného tuku v tele. Vykonávanie liposukcie odsatím podkožného tuku pomocou špeciálnych liposukčných kanýl nie je žiadnou novinkou, a jej vysoká miera využívania nie je automaticky pripisovaná len ženám. Pokiaľ si potrebujete zlepšiť sebavedomie týmto spôsobom, neváhajte sa informovať. Ani cena týchto zákrokov už nie je vysoká, čím sa stáva postup korekcie tvarov tela dostupný širšej verejnosti.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*