Ako si vybrať jeden z najdôležitejších doplnkov v živote ženy?

26. októbra 2019

Taška je najdôležitejším ženským doplnkom. Sprevádza ich všade, do práce, na prechádzku, na rande a cestovanie. Preto ju menia v závislosti od okolností. Ale vždy chcú mať v šatníku kvalitnú značkovú tašku. Ale ako rozlíšiť fake od originálu?

Na prvý pohľad je možno výber jednoduchý, pretože ponúk je naozaj veľa. O tom, či je však toto množstvo univerzálnych doplnkov predávaných aj v tej správnej kvalite môžeme diskutovať. Ak sa však obrátite na MONDO ITALIA, obavy budú zbytočné, pretože tu nájdete len ten najlepší sortiment.

Krásnu spoločenskú kabelku si predsa musíte vybrať aj podľa veľkosti, príležitosti a frekvencie využitia.

Všímajte si podstatné maličkosti

Pri výbere kabelky si dávajte pozor na malé detaily, ako sú švy, ktoré by mali byť rovné a bez nalepovacích nití, falošnú nekvalitu možno odlíšiť nerovnými švami a nalepenými niťami. Podšívka kvalitného doplnku je najčastejšie vyrobená z materiálu odolného proti opotrebeniu – nylonu. Ak tomu tak nie je, môže ísť o lacný model.

Zlatý priemer pri výbere dámskej kabelky

Jednoduchosť je kľúčom k elegancii. Toto vyhlásenie je najlepšou odpoveďou na zložitú otázku ktorú tašku si vybrať? Nekupujte si nič zbytočne veľké ani prehnane zdobené, pretože potom bude využitie kabelky náročnejšie. Pri výbere tiež zvážte aj svoj vek a vážnosť. Úprimne povedané, avantgardné modely sú vhodné iba vtedy, ak je váš šatník postavený v podobnom štýle.

Ako si vybrať tašku na bežné nosenie?

Globálnym trendom je demonštratívna jednoduchosť. Dnes sa stali kabelky s týmto symbolom súčasťou nielen demokratického každodenného štýlu, ale aj klasického štýlu modernej ženy.

Tajomstvo toho, ako si vybrať takúto tašku, je jednoduché – veľmi kvalitná hustá matná koža v aktívnych farbách je ideálna. Lepšie v tmavších odtieňoch, aby ste svoje oblečenie s nimi kombinovali oveľa ľahšie.

Ak sa chcete naopak viac odlíšiť, skúste si vybrať kabelku shopper. S Mondo Italia budú vaše kroky pri výbere takýchto nových kabeliek vždy správne, tak sa o tom presvedčte.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*