Ako rozžiariť večierok alebo ples, na ktorý vás pozvali?

8. januára 2020

Trendy v móde sa z roka na rok menia a to, čo ste považovali minulú sezónu za úžasný objav, si už dnes nikto zrejme neoblečie. Aby ste boli aktuálne a našli v sebe ženu, ktorá dokáže rozžiariť každý jeden večierok, ples či párty, máme pre vás jeden univerzálny doplnok, s ktorým určite nič nepokazíte.

Flitre vstúpili do našich životov veľmi jednoduchým a pozvoľným tempom a ich výhody využívajú tie najväčšie hviezdy Hollywoodu. Majú dokonalý odlesk, ktorého jas si na červenom koberci nenechá ujsť ani jedna zvedavá kamera.

Za hviezdu na večierku alebo plese s nimi však môžete byť dnes už aj vy. Stačí pri ich výbere a v  kombinácií s krásnymi dlhými šatami či doplnkami dodržiavať niektoré pravidlá.

Zvoľte si voľnejší strih

Ak ste znalá a v móde sa orientujete lepšie ako návrhár, určite vám neuniklo, že oblečenie, ktoré bude zdobené flitrami by malo byť voľnejšieho strihu. Naopak, čím jednoduchší materiál s nimi kombinujete, tým viac by mal byť prispôsobený vašej siluete.

Jedna dominanta stačí

Zrejme ste si flitre obľúbili, no jediná príležitosť, kedy si ich môžete „dosýta užiť“ je raz do roka sa konajúca významná udalosť? Nesnažte sa za každú cenu tento deficit dohnať ich množstvom. Blúzku s flitrami si oblečte k jednoduchým nohaviciam alebo ležérnejším džínsam. Nikdy ich zbytočne nekombinujte na každom kúsku oblečenia.

Skúste byť originálne

Ideálne je osloviť šikovnú krajčírku, ktorá vám dokáže ušiť z tohto materiálu ten najlepší strih luxusných šiat. Alebo si môžete niečo kúpiť priamo v luxusnom obchode. Vyberajte si ale modely, s ktorými budete originálne každú jednu sezónu. Teda strihy a modely, ktoré sa dajú vždy dobre kombinovať a obmieňať.

 

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*