Ktoré doplnky by nemali chýbať vo vašej spálni?

19. januára 2020

Spánok je neoddeliteľnou súčasťou života každého jedného z nás, to znamená, že všetko, čo ho ovplyvňuje by ste mali mať pod drobnohľadom. Prostredie a klíma, v ktorej spíme sa podpíše na rannej sviežosti, ako aj množstve energie, ktorú do práce máme. Preto si dajte pozor na každý jeden detail v miestnosti určenej na spanie a vyberajte doplnky s ohľadom na maximálne pohodlie.

Zemité farby

Ak sa necítite vo svojej spálni príjemne a z neznámeho dôvodu vám nie je jasné, prečo je tomu tak, zrejme ste urobili chybu v zariadení. Áno, na vine môže byť nekvalitná a príliš mäkká alebo tvrdá matrac, no pod bezsenné noci sa môže veľmi rýchlo a často podpísať aj obyčajná farba v tomto interiéri.

Ideálne sú pre spálňu zemité farby, bledohnedá a svetlomodrá a iné prírodné odtiene. Podľa toho vyberajte aj nábytok, farbu stien, vhodné obrazy a všetky doplnky, ktoré tu pre svoje pohodlie nevyhnutne potrebujete.

Útulná posteľná bielizeň

Mäkké tkaniny vytvárajú príjemný hmatový a vizuálny pocit, a preto sú neoddeliteľnou súčasťou pohodlnej spálne. Vankúše z hodvábu, saténu alebo kožušiny sú ideálne na vytvorenie atmosféry pohodlia v interiéri. Nadýchaný koberec bude harmonickým pokračovaním vášho prebudenia.

Svetelné zdroje

Priame a ostré svetlo v spálni sťažuje naladenie na pohodlný odpočinok a relaxáciu a jasné slnečné svetlo vás zasa môže zobudiť skôr, ako by ste chceli. Preto sa radšej postarajte o husté záclony a niekoľko nepriamych svetelných zdrojov. Odporúčame vám vybrať stolové lampy s tienidlom, čím sa vytvorí mäkké rozptýlenie jednotlivých lúčov.

Posteľná prikrývka

Máte radi, keď v miestnosti vládne poriadok a posteľ vyzerá elegantne a čisto? Okrem krásneho obrazu, čo vytvorí dobrú atmosféru, by ste nemali zabudnúť ani na prehoz na posteľ.

Vaša prikrývka sa potom stane vaším najlepším pomocníkom, ktorý dodá posledný prízvuk interiéru spálne. Posteľná prikrývka má totiž niekoľko výhodných vlastností, o ktorých sa najviac a všetko najlepšie presvedčíte priamo v praxi.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*