Doplnky, ktoré urobia váš interiér krásnym

5. marca 2021

Interiér oživíte vhodnými doplnkami

Chcete, aby interiér odrážal vaše názory, vkus a záľuby? Pomôže tomu špeciálne príslušenstvo, ktoré spestrí atmosféru a dodá jej charakteristický prízvuk.

Máme pre vás štýlové a aktuálne nápady na moderné a krásne zariadenie vášho interiéru.

Štýlové hodiny na stenu

Hľadáte jednoduchý a lacný spôsob dekorácie interiéru? Túžite po jeho zmene a jednoduchej renovácii? V tom prípade máme pre vás originálny doplnok. Štýlové hodiny na stenu, vďaka ktorým máte prehľad o čase, ale aj krásny dizajnový doplnok, ktorý sa môže stať ústredným prvkom celého interiéru.

Dekoratívny poťah na vankúš

Základný poťah obyčajného vankúša môžete vlastnými rukami zmeniť na štýlový dekoratívny doplnok. Vyberte si správnu farbu tkaniny a majte pri práci trochu trpezlivosti. Ak viete dobre kresliť, môžete využiť pri tvorbe nových doplnkov svoju kreativitu. V opačnom prípade môžete použiť pečiatky alebo rôzne šablóny či potlače.

Designové stoličky

Krásnou ozdobou vášho interiéru môžu byť aj doplnky, ktorých primárnym účelom nie je len krása. Aj z obyčajnej kuchynskej stoličky sa môže stať krásny a výrazný prvok interiéru. Moderné designové stoličky si môžete vybrať aj cez internet, takže sen o luxusnom a novom bývaní si  môžete splniť hneď. Využiť môžete krásu ich čalúnenia, rôzne tvary alebo farebné prevedenie.

Ak ste fanúšikmi vidieckeho alebo ekologického štýlu, potom oceníte aj zvieracie kože, pletené alebo háčkované čipky a poťahy na stoličky, podlahové svietidlá s látkovými odtieňmi svetlých farieb, drevené hrnce a kamenné vane. Prírodné a etnické motívy v týchto štýloch dizajnu, ktoré sú najbližšie k prírodnému prostrediu, udávajú trendy v interiérovej dekorácii, tak pri výbere na ne myslite a vaše bývanie bude krásne aj pohodlné zároveň.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*