Vyhnite sa pri výbere zlatých náušníc chybám

2. júla 2021

Náušnice Viktória

Náušnice sú jednou z hlavných ozdôb ženy. Koniec koncov, práve tieto malé výrobky môžu radikálne ovplyvniť jej obraz. Napríklad svetlé šperky urobia váš „luk“ provokatívnym a nápadným, jemné náušnice pastelových farieb vám dodajú ženskosť a veľké doplnky okázalosť a luxus.

Dnes sa spoločne zamyslíme nad tým, aké typy náušníc je najlepšie používať v rôznych situáciách, aby boli pohodlné, krásne a módne.

Ktoré kritériá ovplyvňujú výber náušníc

Výber príslušenstva do uší ovplyvňuje niekoľko dôležitých vlastností:

  • účes;
  • tvár;
  • farba kože;
  • oblečenie;
  • príležitosť, pre ktorú ste si šperky vybrali.

Poďme sa na niektoré z nich pozrieť podrobnejšie.

Účes

Pod dlhé luxusné vlasy je možné nosiť krátke aj dlhé zlaté luxusné náušnice. Nezabúdajte však, že veľké kusy sa vám často zamotávajú do vlasov a spôsobujú nepohodlie. Krátky strih si zasa vyžaduje masívne, svetlé doplnky.

Oválna tvár

Ak máte úzku a tenkú tvár, je lepšie vziať si šperky, ktoré vašu tvár opticky urobia okrúhlejšou a chutnejšou. Môže to byť kruhové náušnice, masívne šperky geometrických tvarov, svetlé šperky. Veľká okrúhla tvár vyžaduje malé miniatúrne ozdoby do uší alebo veľké položky, ktoré tvár opticky predĺžia.

Pamätajte si, že správne vybrané príslušenstvo je 80 % úspechu vášho štýlu, tak si ho v tom najlepšom zlatníctve vyberte správne.

Farba pokožky

Tu je samozrejme ťažké poskytnúť prísne odporúčania, pretože móda sa mení každý deň a s ňou aj naše preferencie. Existuje však niekoľko nepísaných pravidiel, ktoré dodržiavame vôľou. Blond dievčatá s bledou tvárou by si mali vybrať náušnice s vložkami z teplých mäkkých kamienkov (ružové a biele perly, topás, žltý jantár, krištáľ alebo diamant). Ale dámy tmavej pleti môžu venovať pozornosť jasným doplnkom červenej, modrej alebo zelenej farby.

Oblečenie a príležitosť

Dnes je v móde nosiť veľké luxusné náušnice aj s teplákovou súpravou. Muži však na takéto experimenty s doplnkami reagujú veľmi zle. Preto, milé ženy, pamätajte, že móda je móda, ale napriek tomu by žena mala vždy vyzerať ako dáma, ktorá je zosobnením jemnosti, slušnosti, tepla, lásky a pohodlia.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*